Resultats de la cerca frase exacta: 7

Diccionaris terminològics
1. farcir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Omplir una vianda amb un farciment. [...]
2. vol-au-vent [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastís de pasta fullada, de grandària i forma diverses, que es pot farcir amb preparacions salades o dolces. [...]
3. embotidora torta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Tipus d'alena llarga, normalment corbada i amb la punta roma emprada principalment en selleria per farcir, amb borra o altres materials, les selles de muntar. [...]
4. ganache [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
5. mocador
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta de full que simula un mocador plegat amb quatre puntes i que es pot farcir de crema o de xocolata. [...]
6. praliné
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta feta d'ametlles, d'avellanes o de nous, amb sucre i mel, utilitzada sovint per a farcir bombons i pastissos i per a fer-ne torrons. [...]
7. frangipane
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Crema elaborada amb llet, sucre, farina, ous i mantega, barrejada amb macarrons esmicolats o amb farina d'ametlla, i aromatitzada amb extracte d'ametlles amargues, que es fa servir per a farcir pastissos amb base de pasta brisa o de pasta fullada. [...]